Sunday, July 24, 2011

macam orang mengantok disorongkan bantal ^^,



oke see the title..?

saffa berperibahasa...

nak tau sebab apa?

sebab beberapa hari lepas saffa mengidam nak makan almond london !
siyes teringin sangat !
**mengidam saja k.. jangan nak fikir bukan-bukan !

sampai termimpi-mimpi !

then tetiba harinih, bff saffa yang saffa panggil dia coain, bagi kat saffa almond london satu tupperware !

saffa melompat macam budak baru dapat coklat !
**boleh bayang tak?


picture ini sebagai bukti dan ditayangkan dengan niat nak buat anda-anda-anda terliur..

apa dia?
korang kata blum posa dah sibuk nak makan kueh raya?
heeeee~~

tak payah nak buat-buat ayat sindir...
saffa tau korang jeles dan nak jugak.... ^^,

k bai !


TerimaKasih SuDi BacA

2 comments:

Muhd Fadil said...

almond london !! memang peberet atuk.

cik.saffa.here.with.love. said...

feveret kiter jugak !
give me five !