Wednesday, July 27, 2011

aku terbuang pencuci muka berharga RM150+++



selamat pagi bloggerz !!

oke saffa nak citer satu benda yang saffa dah buat pada tengah malam nih..
tepat pukul 12.00 am..
oke midnite.. !

saffa dah stop berIM dengan pakcik musang hot tuh..
then saffa terus ke dapur...

dengan niat nak siapkan basuh baju...
nak mandi, makan segala bagai lah...

hidup bujang, so tak da timetable yang perlu di-turuti...
nak makan pukul bape ke nak tido pukul bape...
sumer tanya sama hati...

oke bila saffa ke dapur...
tap
tap
tap
tap

jeng jeng jeng !!
.
.
.
.
.
.
dapur, ruang tamu kalah rumah orang takda anak dara.. !

ape lagi, darah naik kepala...
kemas
kemas
kemas
kemas
kemas..

sambil merungut dalam hati segala bagai laa..
and dengan ringan mulut, saffa jerit pekik nama-nama yang sepatutnya bertugas pada minggu ini...

ceeyyyytt (!)
tidak di-layan !

alasan...
esok nak pegi terengganu..
banyak keja nak buat...

grrrrrrr !!

oke sambung
kemas
kemas
kemas
kemas...

jeng jeng jeng !
.
.
.
.

saffa terbuang pencuci muka senior yang berharga hampir RM150+++ !!!
OMG !

ketar kepala lutut !!

akibat terlalu marah...
and
mengemas bukan dari hati yang ikhlas...

saffa kutip, buang, kutip, buang...
without thinking anything...

in addition !
pencuci muka beliau berada betoi-betoi tepi dengan plastik sampah...
and plastik sampah tuh dah menutup separuh daripada pencuci muka beliau...
saffa ingatkan pencuci muka tuh memang dah abis...
beliau nak buang, tapi tak masok dalam plastik beg betoi-betoi...

sebab buat keja tengah marah...
so, tangan ringan jek..

yang berat, jadi ringan..
yang ringan, lagi lagi lagi lah ringan !

sebab tangan ringan sangat
saffa tak terasa berat botol pencuci muka beliau...

dah nama pun buat keja time marah...
setan duk hasut kiri kanan...

kalau readers nak tau...
beliau guna pencuci muka whyte magic..
sila klik laju-laju kat link atas..

huuuuuuuuuuuuu
kepada beliau...
berbillion billion billion mintak maaf saffa nak ucap...
dah la elaun mara tak masok lagik..
beliau lak tak leh guna pencuci muka lain, sebab mempunyai muka yang sensitif..
saffa lak terover rajin pegi terbuang pencuci muka beliau...

menitis ayor mata ku...
akibat terasa terlalu bersalah.....

minta maaafffff !!!

TerimaKasih SuDi BacA

4 comments:

Anonymous said...

.

Muhd Fadil said...

olololo.. kesiannya cucu. apa nak buat, tak sengaja kan? sabar ye...

Famili Ceria said...

tu laa...lain kali jangan buat keje marah2 ...kan dah terbuang benda mahal, nasib baik tak buang henset...

cik.saffa.here.with.love. said...

@afif : akak pun tak sengaja.. buang hp xpe, akak bg hp-hp akak yg tak terguna nih..

@atot : terpaksa gnti la...~~
sedey jap...