Sunday, June 19, 2011

happy father's day



HAPPY FATHER'S DAY !!

ABAH !

Apple sayang abah !

Abah la abah yang paling cool..

Apple tau Apple degil..
tapi abah cool jek..


Apple tahu Apple nih suka melawan !
waaaattcchhaa (!)

tapi abah slumber jek..

kalau ada benda yang Apple nak buat..
tapi Apple tanya abah dulu..
and Apple tau abah mesti tak suka or tak setuju...
abah tak penah marah Apple..

abah cuma akan kata..
"ikut suka ang laaaa..."

tinggal Apple sorang-sorang bingung tak da jawapan..




abah suka nyanyi kan?
Apple ingat lagi..
kecik-kecik dulu, umah kita kat Ipoh ada set karok..
Apple ada simpan lagi gamba Apple perasan jadi penyanyi..
tapi tak leh tunjuk kat sini...
sebab kecik-kecik dulu, Apple hitam kurus.. ^_^
jatuh saham nanti..

cuma nak bgtau...
abah tampak macho bila abah karok lagu rock lama-lama...



abah dah buncit laaa~~
tapi muka tak makan umur...
tetap awet muda...

sampai ada orang kata Apple nih awek abah kalau kita date dua orang..
bila abah nak beruban?
nampak tua sikit...

jeles la pakwe Apple kalau tengok kita jalan berdua...
wink wink *_*



pape pun, Apple sayang abah (!)
itu jek nak habaQ kat abah...
heeee ^_^

abah is the best father in the worlddd... (!)

pssstttt !! my dad tak merokok tau...!
susah o0o0o nak ada abah yg tak merokok...
bgga jap (!)

the enddd~~~

SELAMAT HARI BAPA (!)


nota kaki: Apple is my femes name kat kampong and nama manja kat umah... hope jgn salah anggap tau.. saffa bukan cik epal.. ^_^

TerimaKasih SuDi BacA

6 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

apple aku penah jumpa
cik epal pon aku penah jumpa
muahahaha

cik.saffa.here.with.love. said...

bhahahaha (!)
ang kan vvip..
sumer org yg ang pnh jumpa.. ^_^

Red said...

saffa ngn apple 2 orang yang berlainan.?? o.O

cik.saffa.here.with.love. said...

ops (!)
bukan lah~~~
same person but i have many and a lot of names...

AL AZRUL said...

haha...pic tu....
ksian abah ang telefon, tpi tk angkat...msti date dgn ehem2....haha

cik.saffa.here.with.love. said...

hahahahah !
i am a noty girl !
but i noe, my daddy love me...