Friday, September 16, 2011

Donut and Cupcake !



ait ! assalamualaikum readers !

oke cik saffa back !
tapi kejap je nih...

tak da masa nak update lama-lama
tapi saffa ada banyak gila entry yang nak share nak korang..
tak tau nak start yang mana dulu...

recently cik saffa tersgt lah gila makan kek, donut !
pppsssttt ! FYI, ada orang belanja lak...
so memang syyiioookk sgt lah kan ??

makan free~~~~
**sambil buat tarian sotong... seperti selalu...

1st cupcake !


cupcake nih produk baru kat kedai Muhibah..
dikenali sebagai Hokaido cupcake...
besttt~~
kat tengah-tengah tuh ada kastard

harga promosi :
satu cupcake = RM2.80
3 cupcake = RM7.50

2nd ! donut !



percaya atau ke tak...
dua kotak donut nih cuma berharga RM10

Muhibah selalu buat sale on donut..
bila datang malam, masa kedai nak off..
so, korang boleh dapat donut 1 dozen on the cheapest price la !
tapi tengok nasib jugak laaa~~

oke donut Muhibah nih rasa kelembutan and flavour dia seakan-akan Big Apple jugak la..
disebabkan Big Apple nih jauh dari umah sewa cik saffa..
so, cik saffa akan serang Muhibah kalau terasa macam nak makan desert2 nih..

sesapa yang duduk kelate mesti kenai lah kedai Muhibah kat Parkson ngn Muhibah kat depan Pantai Timur..

oke the end !

TerimaKasih SuDi BacA

2 comments:

nurazika aziz said...

dh lapar...cik saffa post la kat akizz jgk... >.<

the choco_lady said...

nak ke?
nnt cik saffa post oke?