Saturday, April 9, 2011

malas lagi...T_T

siyesly aku malas...
padahal aku ada lagi 11 hari untuk final exam..
nasib baik aku dah cover hampir separuh silibus aku untuk sem nih..
dan nasib baik jugak lah sem nih aku tak banyak paper nak kena attend..

jadual exam aku bila yek???

uitm umumkan exam mula 20 aribulan kan?
tapi paper aku start 21 aribulan... (muka bangga jap)
aku beruntung sebab aku ada banyak masa nak stadi...
heeeeeee~~~ (ngah buat iklan gigi nih)

jadual exam aku adalah seperti berikut :

21/4/2011 Khamis : PHY250

24/4/2011 Ahad : QMT110

27/4/2011 Selasa : CSC134

29/4/2011 Jumaat : CHM257

nih subject aku sebagai student diploma in science (physics).

terasa macam nak collapse je bila pk sal exam...

(iklan jap)
location: library..

as long as u are student...

exam and study adalah main utama dalam kehidupan aku dan hangpa yang terasa still student la..
takleh diabaikan, takleh diletakkan ketepi...

nota kaki: cubaan untuk berhenti menulis.. tapi makin banyak lak idea yang datang... mencurah-curah... ^_^

TerimaKasih SuDi BacA

6 comments:

aiman rashidd said...

HEYYYYY rajin2 cepat sikit :)

GOODLUcK DEAR :) happy weekend !

enjoy your day . done follow you !!

cik.saffa.here.with.love. said...

trying my best la nih...
dah tak lrt nak mkn ubat rajin...

aiman rashidd said...

HAHAHAHHAA okeh , ambil kekuatan sekeliling :)
ubat sejati :) HAHHAA

btw , kucing tak leh lah , nanti hamster sy mati :(

dulu dah mampus 2 ekor senan kucing durjana :D HAHHAA

IN-faz said...

wahhhh.......byk gak gap tu...gud luck...~ ~ ~

cik.saffa.here.with.love. said...

@aiman rashidd : kena lah seal kandang hamster tuh rapat2 supaya tak da tragedi pembunuhan beramai-ramai...

cik.saffa.here.with.love. said...

@in-faz: tu la alhamdulillah banyak gap.. tak dala stress sgt t.... kak iffa pun gud luck jugak naaa...