Saturday, August 6, 2011

Segmen | Jom Follow Blog Saya bersama Garam



Woot Wooot !

saffa dapat tau tentang segmen ini dari blog Garam sendiri lah..
sebab saffa buat blogList Garam
so, saffa selalu singgah kat sana and BW..

check entry beliau satu persatu
then terjumpa post sal segmen nih !

nih bukti nyer !

3 orang utk di-tag
  • AFiF (macam biasa afif jugak sebab dia bloggers tegar)
  • NuRul HUda sebab dia rajin masok bloglist !
  • Nik Diana sebab dia newbie !
oke dah settle...
saffa akan post kat GB ROFL dulu... macam biasa.. port lepak BW yang best !

nak join tak?

klik laju-laju muka nih (o.0)

SeLamat pulang ^^

TerimaKasih SuDi BacA

4 comments:

Inchek Hafiz said...

haha.. cantik.. ngee.. thx join!
ni segmen pertama saya jd xbaper nak laku sangat la.. hehe.. btw... thx! blog safa pn akan masuk blog list sy gak.. :)

the choco_lady said...

kira ada gak org yang join..
saya buat arituh tak da sapa pun join..

Eyza Dyana said...

hye2..eyza nk nyebok kt sini jugak...thanx join..follow u back dear..:)

the choco_lady said...

perhhh ! sonok rasa bila kapel hot nih dtg singgah sini.. ^^,