Tuesday, August 9, 2011

8 Ramadhan : demam ??


assalamualaikum readers !

tanpa kita sedar dah 8 hari kita berpuasa...
esok dah masok hari yang ke-9..

wahh~~
cepat betoi masa berlalu kan?

==========

straight to the point...

saffa demam...

semalam lagi dah start rasa badan tak baper nak sedap
tak sangka betul-betul demam lak

elok je mr.musang balik Kajang
saffa dah start demam panas
tak menyempat betul

so harinih without sahur
hanya sempat niat

saffa tido sampai ke petang
tak leh bangun langsung
kepala sakit macam nak pecah !

temperature badan rasanya macam boleh masak telur gamaknya

no event for today

orang demam yang nak berpuasa tapi takmo pegi kelas

harinih buat mc sendiri
satu keja lagi
terpaksa jadi cikgu BM and start mengarang sebuah karangan sebagai tontonan lecturer-lecturer kesayangan sebagai bukti saffa tak pegi kelas sebab demam

sekarang dah kebah sikit
tapi saffa dah lama tak demam
risau takut melarat

orang yg jarang demam nih selalunya payah nak baik demam
aloai~~~

dugaan puasa kali nih banyak betul
redha~~

berharap sangat esok demam kebah
takmo ponteng kelas lagi


TerimaKasih SuDi BacA

2 comments:

Muhd Fadil said...

eehhehehe.. cucu ni lepas jumpe buah ati, demam terus ekk..

#demam rindu tuu

the choco_lady said...

hahahah !
mana da !!

tak da la.... mmg tak sht pun sbb main ujn....