Wednesday, July 13, 2011

cheating in exam (!)



ehem ehem (clearing my throat)

(acting like a teacher here)
oke murid murid, harinih cikgu nak ajar kome kome kome kome menipu dalam exam sekaligus menaikkan lagi peratusan lulus untuk sekolah kita..

taip taip taip notes kome kome kome...

lepas tuh buat font paling paling paling kecik laaahh (!)

dari soft copy, kita buat hard copy lak... print it out bebeh (!)

oke cikgu tak tau la dia guna kertas apa nih..
sebab cikgu nih agak buta material sikit...
so, memandai la kome nak guna kertas apa..
tapi before pilih kertas tuh, sila tengok pitcha kat bawah nih dulu...

kita kerat-kerat jadi kecik kecik kecik..
macam yang cikgu cakap tadi..
kita kena tengok jenis kertas yang dia guna nih dulu..

then cuci dengan air..
kertas yang beliau gunakan adalah sejenis kertas yang boleh luntur kaler..
then akan jadi lutsinar...
erm...
sapa-sapa ada idea tak, material apa yang dia nih guna?

inilah hasilnya..
boleh letak kat alat-alat tulis yang kamu kamu nak bawak masok exam...
kat botol ayor...

see, tak da beza kan?
pengawas yang jaga exam pun takkan perasan yang kamu bawak "toyol" masok exam..
kan? kan? kan?

selamat mencuba (!)
tapi kalau kena tangkap dalam dewan exam..
then kamu kamu tak dibenarkan jawab exam lagik...
jangan nak salahkan cikgu..
jangan kata cikgu yang mengajar kamu oke?

cikgu mengajar jek...
kalau kamu berani buat, maka kamu kena lah berani tanggung lah risiko nyer...
^_^


TerimaKasih SuDi BacA

4 comments:

Famili Ceria said...

hehe...uniknya cara nie..

cik.saffa.here.with.love. said...

afif try la (!)

Famili Ceria said...

aku tag ang kat sini...

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-terjah-blog-newbie.html

cik.saffa.here.with.love. said...

uish !
makaceh !