Wednesday, May 4, 2011

wishlist utk cuti semester part4.

  1. nak kuruskan badan dan naikkan sebanyak mana muscle di badan. [eh?]
  2. nak pegi tengok wayang and download seberapa banyak movie the lastest kat themoviecollection@blogspot.com or torrent.
  3. nak berehat-rehat and tenangkan hati yang lara. [pulok...]
  4. nak jalan-jalan sampai duit dalam poket kering. [sebab cuti sem kejap sgt, and stress paper exam arituh susah tahap dewa]
  5. nak bodek abah and mama nak beli hp baru. [sebab dah dua tahun guna hp yang sama sampai dah patah segala bagai pun, cian kat saya]
to much ke? tak kan?..... ngehngehngeh...
ngn harapan abah baca entry nih...

TerimaKasih SuDi BacA

2 comments:

Reen Rostarizam said...

good luck good luck semoga hasrat tercapai! :)

cik.saffa.here.with.love. said...

thx....!!