Wednesday, April 13, 2011

minggu orientasi UBM...

assalamualaikum

hello beloggers..!
must read this..
arinih cik.saffa nak share sumting hot..
smoking hot..!
girl emoticon

cik.saffa akan nak daftar jadi student UBM.
UBM (UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA).
kalau nak tahu lebih lanjut... klik sini.. (o.0)
nak jadi ahli UBM x?

**tarikh tutup bagi penyertaan ini : 13 APRIL 2011 (rabu)**

let's follow this step bebeh..!!

1. letak banner UBM di entry anda.



2. nama anda dan nama blog anda.

nama saya: NURUL SAFFA BINTI MOHAMAD NIZAM.
nama belog saya: blog.cik.saffa. (saffanizam.blogspot.com)

3. sejak bila mula berblog.

percubaan dgn blogger pada 21/7/2010.

4. apa pandangan anda mengenai dunia blog kini.

pada pendapat saya la kan. blog skrg dah berkembang sepantas berita. kadang2 boleh menjadi tempat perkongsian ilmu dikalangan kita. bagi sesetengah orang jugak blog ialah tempat untuk meluahkan perasaan semacam diary lah. setakat ini jela yang saya dapat terangkan tentang blog. saya baru lagi terjebak dalam dunia blog nih. so, tak banyak pengalaman lagi. heeeeee~~

5. apa pandangan anda mengenai IPTM (Institusi Pengajian Tinggi Maya)

pada pendapat saya IPTM nih bagoih sgt... sebab dapat kumpul seluruh siswazah di Malaysia.. mungkin kat sini kami boleh menuntut ilmu untuk buat blog yang lagi menarik ke apa ke kan?

girl emoticon
so, sempat lagi nih nak anta borang kemasukkan...
jom la kita blogger reramai daftar masuk..! cepat sebelum pukul 12tengah malam.

TerimaKasih SuDi BacA

9 comments:

Anonymous said...

my love dah jd bdak u dh skrg...huhu

cik.saffa.here.with.love. said...

well, penat dah jadi budak kolej berkerjasama ngn u jek...

najibah binti che awang said...

follow you

cik.saffa.here.with.love. said...

thx...!! im gonna do the same....

Nizam said...

datang kenal member UBM... hehehe

Mrs.Izrey said...

meh pollow cheq lak..hahahaaa

cik.saffa.here.with.love. said...

@nizam : of cos.. nak pi masuk kelas la nih.. nak po berkenalan ngn kengkwn baru...

@mrs.izrey: jom la masuk kelas...!

javanese DOVE ! said...

hai safa..
thnx ye visit my blog,
marilah kita mengeratkan ukhwah sesama wrga UBM!
teeeeheee :)

*i followed u already :)

cik.saffa.here.with.love. said...

ur wlcome...!

thx... kita skrg kan satu universiti... heeee~~