Friday, April 22, 2011

erkkk..! ang baru terhegeh-hegeh nak buat...

assalamualaikum..
tak da pape pun nak bgtau kat ampa dalam entry nih..

cuma nak bgtaw satu benda yang tak penting jek..
nak tahu jugak ke?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
la betoi nak taw?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
betoi?..

ok lah sebab ampa curious sangat la an..

saffa nak bgtaw la an...
akhirnya saffa dapat hidayah jugak untuk buat nuffnang and churp-churp tuh..

sesungguhnya saffa nih kan sangat-sangat-sangat lah benci procedure..
arituh dah penah buat separuh, tapi sebab byk sgt procedure..
saffa tinggal jek separuh jalan...

sengal an?
saffa memang sengal..

so, doakanlah moga-moga saffa dapat banyak idea untuk menulis dan menambah entry...
sekaligus dapat byk duit...
$_$ << bermata duitan sebentar...

ahakZ! sekian...~~


bagi mereka yang ada nuffnang tuh mesti akan kutuk saffa kaw-kaw sebab saffa baru nak buat then nak war-war kan lak.. huhuhuhu~~
jangan macam tuh, saffanizam tengah semangat nih...! sokong la saya...! boleh la...~~

TerimaKasih SuDi BacA

3 comments:

hazim said...

know u better...

Hairossidah Ismail said...

haha... chaiyok2..akak akn slalu tekan2kt nuffnang 2

cik.saffa.here.with.love. said...

kak hairo: oh thx...!!