Monday, August 1, 2011

segmen : BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER


saffa start ber-blogging pada 21 Julai 2010
tapi ber-blog masa tuh hanya untuk suka-suka
bukan utk mempromosi atau untuk dijadikan library orang awam

start serius ber-blogging bila saffa dijemput oleh Al-Azrul Iqlam utk masuk group blog beliau kat FB
saffa adalah orang yg terawal dalam blog tuh
kira sekarang nih senior lah
dalam bulan April 2011, saffa aktif ber-blogging secara serius..

lepas follower naik mendadak
rezeki yang saffa dapat daripada segmen Abg Ben

21 Julai 2011 yang baru-baru nih
blog saffa dah cukup setahun jagung
sekarang blog saffa akan berkonsepkan "friendly readers"

saffa baru ubah suai blog lagik
sebab ada beberapa pihak yang merungut blog saffa lambat load
disebabkan oleh shoutbox yang teramat berat

sekarang blog saffa dalam bentuk diary seorang pelajar dan pendapat seorang pelajar tentang hot news yang berlaku disekeliling dia

baru start dengan konsep nih
tapi traffik dah naik mendadak
alhamdulillah

hopefully traffik terus ramai
seronok rasa hati
bila dapat tau ramai orang datang jenguk blog kita ^^,

oke saffa nak tag

psssttt afif t promote la yek... (!)


TerimaKasih SuDi BacA

8 comments:

Inchek Hafiz said...

woooshhh.. jom iklankan blog anda di blog saya secara percuma.. huhu

http://gegaramasinlah.blogspot.com/2011/08/tapak-iklan-percuma-untuk-korang.html

Inchek Hafiz said...

eyt 21 julai me befday.. hahaha.. XD

the choco_lady said...

uish... hepi belated bufday !!!

Inchek Hafiz said...

haha.. yay.. tenkiu2.. XD

Nurulhuda said...

hye..follow u already..
jom la singgah blog sy yg xseberapa tu..=))

the choco_lady said...

sama lah ngan blog sy pu.. tengs sbb sudi singgah !

Noorul Amera Adnan said...

done follow u dari segmen yuyue :) follow me back : BW sambil tambah Follower

the choco_lady said...

tengs !
otw nak gi sana lak ^^,