Monday, August 15, 2011

15 Ramadhan : Malas !


assalamualaikum readers !

perasan x? saffa dah beberapa hari tak update entry pasai Ramadhan.

malas. siyes malas !

story banyak tapi otak takmo kasi ayat best-best untuk mengarang

so, lepak-ing dulu la~~
blog walking sampai patah kaki
gila blaja buat header transparent ngn header 3D

ni otw nak blaja buat satu page untuk tutorial lak

nak upgrade kan blog yang cumey nih
**cumey ke?

bukan cari traffik tau
tapi nak bagi meriah sikit blog saffa nih

tak salah kan?
**kena cakap elok-elok dalam blog sekarang sebab dah ada haterz baru ^^,

notes :
esok saffa ada test programming
ketaQ kpala lutut
dah la tak abis stadi lagi nih
dengan migrain bagai
mula nak taching sana sini T_T
doakan saffa tau
kalau saffa tera programming, pasnih boleh buat segmen bagi header or design blog free...
angan-angan nih, tapi kalau jadi kenyataan mesti korang jugak yang suka kan?

okebai !

TerimaKasih SuDi BacA

3 comments:

nurazika aziz said...

specially me..

ghab van hal said...

gud luck untuk test...=)

the choco_lady said...

@akizz : iye la darling oi.. kamu merasa free header dulu... tuh pun otw nak diupgrade lagik

@gVH : tengs !