Sunday, July 31, 2011

Khairul Fahmi nekad putus tunang ?? !!



demam bola tak habis lagi
tetiba dah naik isu pasal Penjaga Gol Skuad Harimau Malaya (Khairul Fahmi Che Mat) kita nak putus tunang dengan yang tersayang?



oke straight to the point

menurut kata Abang Apek, beliau ingin memutuskan pertunangan beliau dengan Elia atas sebab-sebab tersebut :

  • fitnah dari orang sekeliling tentang kesetian Abang Apek pada Elia.
"serangan dari setiap sisi pintu gol" hiperbola disitu mengatakan Khairul Fahmi (KF) nih playboy..
well, mulut orang memang tak leh nak tutup, dah tuh suka sangat buat cerita siap tambah belacan, garam, cukup rasa
tak baik tau making and creating bad-story nih
  • ada orang sebarkan gambar Khairul Fahmi (KF) dengan perempuan lain.
menurut kata beliau, gambar tersebut adalah dengan press and kawan press sendiri..
beliau tidak mempunyai sebarang hubungan sulit dengan perempuan lain pun..
  • khabar angin mengatakan KF mempunyai hubungan istimewa dengan Dahlia.
KF menerangkan bahawa beliau menganggap Dahlia hanya sebagai adik sendiri pun.
KF tak penah "membela" Dahlia..
(isk isk tragis betoi bad-story sal KF nih)
  • KF menegaskan bahawa beliau ingin memutuskan pertunangan beliau dengan Elia utk kebaikan setiap pihak.
ermmmm, pada pandangan saffa lah..
dah orang duk mengata macam-macam better kawin jek..

tapi mulut orang tak leh nak tutup
kadang-kadang even dah kahwin pun
kalau diorang hati busuk
diorang guna cara lain lak utk rosakkan hubungan tersebut

+++ orang sekeliling KF macam dengki tengok KF senang jek..


BTW, apa-apa pun keputusan KF kami as peminat terima jek
tapi KF kena be professional..
jgn mix-kan karier ngn personal life..

nak baca artikle yang sebenar? sila klik laju-laju kat sini =KF=

gambar adalah dari ihsan mr.google ^___^V

TerimaKasih SuDi BacA

1 comment:

Hans said...

aku sokong KF
:-)