Sunday, June 26, 2011

on our fake anniversary (!) danbo, hand-made?



hai blogger !!

harinih my 1st fake anniversary with mr.musang...

saffa dapat hadiah dari mr.musang...

ok before saffa citer apa yang mr.musang bagi kat saffa..
saffa nak bgtau kat reader..

saffa ada wishlist..
tick right at one of my wishlist !!
actually nih ada yg kedua dalam wishlist saffa..
yg 1st adalah domo-kun.. (^_^)
oke stop (!)
continue...~~

here the story..

saffa always dream to have sumbodi yang love me so very damn much buat origami for me..
special origami (!)
on our special event (!)

miracle gila bila mr.musang make one for me..
saffa tak penah sebut pun sal dream nih..

OMG !!
mr.musang macam ada pasang CCTV in my life..
and its everywhere.. !!

ok nih origami yang mr.musang buat utk saffa..
mr. and mrs. kotak..
or lebih dikenali sebagai
DANBO !!

thx to his little sister yang dah sumbangkan idea for our anniversary..

ok danbo nih ada jalan cerita...
hope u'all enjoy..
.
.
.
.
.
.
.
taaaa daaaaa (!)







DANBO nih hand-made by him.. oke?

and I just love it so very much (!)

sweet like cotton candy..

and I just cant stop smiling until now..

I just love you, my binary number (!)


TerimaKasih SuDi BacA

6 comments:

AL AZRUL said...

wahh...comel giler...
aku mmg suka danbo ni dri dlu lagi....cute kot... kotak yg ada prasaan...hehe

cik.saffa.here.with.love. said...

boleh la suh whitefoxz buatkan...
plzzz take order...

Ana Zainol said...

OMG...so sweet...:)

Anonymous said...

(^_^)

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

danbo tu cute gilak!

happy blogging ;)

cik.saffa.here.with.love. said...

kan? susah gila nak buat tuh..
comey sgt !