Thursday, May 26, 2011

berapa meter lagi ? ?


jom round-round cari makan and cari benda nak post (!)

nak share something yang saffa jumpa masa round sorang-sorang gi cari makan.
.
.
.
.
.
.
taaa dddaaaaa !!!!!

nampak tak apa yang tak kena kat iklan medan selera nih?
apa?
tak nampak?
cuba tengok betoi-betoi

ha nampak tak?
still tak nampak jugak ?!
ok try yg nih lak

ok yang nih terang sikit kot.
takpe-takpe.
kita zoom lagik.

see (!)
20 meter yang diterbalikan.
iklan ni bukan kat gerai or warung yang cikai-cikai tau.
tapi dekat medan selera KOTA BHARU TRADE CENTRE (KBTC) (!)
tempat pelancong asing datang makan.
boleh dipanggil seni kah?
atau
depa tak nampak ??
tapi
saffa nampak kesalahan ni dengan jelas sekali.

komen korang lak?



TerimaKasih SuDi BacA

4 comments:

IN-faz said...

wahhh...lama tak terjah belog kamu...
hahahahaha....peliknya...ni mesti kes salah cetak ni...

cik.saffa.here.with.love. said...

nih pun baru ada idea nak menulis...
hehehehhe~~

Muhd Fadil said...

langsung tak perasan apa yang tak kena kat gambar tu. :)

cik.saffa.here.with.love. said...

pakcik kan dah tua..
so dah rabunnn ^_^