Thursday, April 14, 2011

kami blogger utagha..

hye...! selamat malam belogger..!

dongguemoticon
mungkin aku lambat nak pi daftar kat sini..
tapi aku nak daftar gak...

aku nak join group kami belogger utagha..!!
kepada orang2 utagha, kalau nak join gak...
meh klik sini... (o.0)

1st letak banner nih...


2nd nyatakan aku dari negeri mana.

aku nih dari perak..
selama, perak..!

lepas tuh... kita kena linkkan entry nih ke blog nih..


lalalalala~~

dongguemoticon
siap...!! sekarang aku dah jadi group KAMI BLOGGER UTAGHA dgn rasminya...

TerimaKasih SuDi BacA

8 comments:

nelly said...

suka group ni ..haha

cik.saffa.here.with.love. said...

memang pun... dah lama ikut group nih.. baru harinih nak daftar... terok kan?

fRaMe+LenSeS said...

selamat datang ya.. ;)

Pakcu said...

welcome! hehe mcm newbie plak ye

cik.saffa.here.with.love. said...

makaceh kepada abg hensem berdua tuh...!!
sila lah layan saya mcm newbie...
heeeee~~

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal geng KBU :)

ENTRY BARU :TIADA YANG KEDUA

farahin :) said...

dear, i dr kedah :)

gegar KBU :)

cik.saffa.here.with.love. said...

meh2 terjah sini..
kami tak kesah...