Friday, April 29, 2011

April sudah nak pergi.

ada apa dengan April?

  1. April-fools = jangan sambut lah. berdosa. tak payah ikut budaya barat lah.
  2. birthday kawan-kawan = jangan cakap lah. memang ramai gila yang sambut birthday tiap-tiap bulan.
  3. musim exam = perhh..!! stress weyhh..!
  4. start aku gila main blog = berapa lama ada blog, dalam bulan April 2011 baru aku kasi aktif-seaktif-aktifnya.
  5. last but not least = bulan April adalah ulang tahun hubungan aku dengan dia. tapi tak ingat bila tarikh nya. so, kami takda lak buat sambut-sambut macam orang lain. cuma tak sangka yang dah setahun hubungan kami. cukup setahun, so sekarang kami dah break. eh? macam kawen kontrak lak. tak dala. kasih tak panjang je. magis dalam hubungan dah takda. dah hilang keserasian. buat pa nak paksa hati lagi kan?
lepas baca jangan komen. ini cerita sedih. takmo komen.
siyes ek takmo dikomen..!

TerimaKasih SuDi BacA

2 comments:

i'm a simple girl said...

np leh xda keserasian 2?

cik.saffa.here.with.love. said...

ntah la fiera..
tak reti nak cakap macamana..
anggap la saffa je yg salah sumer..