Sunday, April 22, 2012

Jom Buat Tarian Sutun !


assalamualaikum dan selamat malam malaysiaa~~~~!

oke kita sambung story dengan my new life...
new life as a worker..

oke lupa lak...
saffa lupa nak citer sal interview saffa dengan TM ari tuh...
alhumdulillah, kita dapat lepas interview dengan jayanya...

and berbagai-bagai test yang kami (saffa dgn hizam) kena jawab...
tapi alhumdulillah kami adalah yang ter-highest...
(oke ayat minx puji..)
#pang sekali...

korang ingat nak dapat kontrak kerja ngn TM senang ??

tapi saffa bangga lebih skit dengan kerja saffa nih..
sebab saffa dapat dengan hasil usaha saffa sendiri...

taking risk macam orang gler..
then gamble dah macam kaki judi...

then tetiba dapat interview..
datang interview then jadi orang yang tak tau pape....

tengok semua orang hebat-hebat..

tapi tak sangka rezeki saffa murah...

bak kata pepatah melayu...

# tuah ayam nampak kaki, tuah manusia tak da sesiapa yang tahu...
oke saffa dah bertukar pakar yang ada PhD in Literature...
sila luku saya ! hahaha !

oke jom proceed with the next entry !
TerimaKasih SuDi BacA

No comments: