Friday, October 7, 2011

Bubye My 5-th Lover...



assalamualaikum...
dah lama sangat cik saffa tak update blog kan?
tengok title.. gempak shiaakk~~
player abis... bab mencetuskan kontroversi cukop tera...
oke cukop intro yang ntah pape...

meh la sini cik saffa nak share sumting nih ~~~
(smbil buat tarian sotong)

CIK SAFFA DAH ABIS EXAM FINAL !
ALHAMDULILLAHH ~~~~
pandaemopandaemopandaemopandaemo

beberapa hari lepas...
cik saffa ter-AMAT-lah busy dengan paper exam...
tak da masa nak bercinta, makan pakai tak teratur...
tido tak cukop... mata dah jadi macam panda..

nih lah akibatnya kalau kuat main...
sesungguhnya diploma part 5 nih cik saffa jadi orang yang teramatlah pemalas..

malas pegi kelas, latihan tak buat...
hari2 tido terbongkang...
main game...

sila jangan tiru macam saya oke? FULLSTOP !

harinih tak da benda pun nak bgtau...
(padahal banyak gila benda nak story sampai tak tau nak start yang mana dulu)

1st of all
alhamdulillah dah habis jawab sumer paper...
semoga jodoh cik saffa dengan paper sem nih hanya setakat nih saja-lah..
redha-kan jela perpisahan ini....
hopefully tak jumpa dah !!
(ayat banyak meaning oke?)

oke cukop mencarut mengarut meraban ~~
meh cuci mata lak...

ni lah port study cik saffa..
bersepah dengan nota.. (dengan sengaja bagi nampak semak tu)
milo mentah secawan, pengganti coklat..
air mineral tak leh dipisahkan sebab badan cepat demam ^^,
bantal merah pelapik punggung yang teramat la setia..

cuci mata lagi..
tengok la betapa "rajin" nya anak pakcik nizam nih !
sila jangan buat menantu oke?
nota cinta : sila abaikan katil yang tidak berkemas tuh..

warna-warni tak?
haaaa!! nih nak bgtau..~~
nih la kertas-kertas penentu samada cik saffa nih bakal kahwen cepat or lambat...
kaler-ful jah ~~~
kaler-kaler tuh menunjukkan tahap kesukaran soalan-soalan yang ada kat dalam kertas-kertas ajaib nih...
memang susah... in addition cik saffa tak berapa prepare utk final kali nih...
memang nak terberak jugak la jawab final kali nih....
heeeeee~~

oke last but not least !
cik saffa yang kuat mencapap !


ada panggilan baru dari dato' H..
ehem ehem... dato' H panggil nyonya kat cik saffa...
agak sengal la kat situ..
tapi dah hakekat aku anak nyonya..
so, layankan ajeeee~~~~

the end..~~~
selamat tinggal DIP Science PHY PART 5..
semoga kita takkan berjumpa lagi
pandaemopandaemopandaemo


TerimaKasih SuDi BacA

No comments: